Здравейте всички!
Гледам, в подлистника на Действителността, "Гласове" уважаемият му съдържател е пуснал отново "коментарии". Обаче: - забавното е, че е поставил Цедка. Нарочил е определени никове за врагове на Еврозоологическата градина и ги е запрял. Не съм изследвал дали е по IP-адрес или само поименно, но факта е за замислюване, дрогаре. Него го е страх не от простащините - сега ръсени обилно вътре, а от някаква по точна, дори да е "евентуална" критика...
Но нека не съм голословен. Ето какво бе спряно априори от публикация под статията за президента Мадуро и съпругата му преди малко:
- "Има две интересни статии от Фурсов. За фундаментално пренареждане на Причини със Следствия. И с генерален поглед върху "цивилизацията" въобще... Колкото до забавните събития, рефлектирали предпролетно възбуждение в публиката наоколо, те не са нещо ново, нито пък - изненада. Така, че дерзайте и си носете Новите дрехи и носни кърпи. Бъдете здрави и честити!"
От друга страна погледнато, гледам коментарите под събеседването с г-н Борисов. Занимателно е да се направи дори късо прелистване там, за да има пълноценна наслада от разнообразните, деликатни и високо интелигентни умо-съждения там! Образец от модерната интелектуална мъгла, изпускана и виснала над Слънчевата €-нова територия...
Честито!
ПП - Все пак ми е интересно от какво се страхува г-н Дачков? Явно не от простащини, обиди и пр. бисери в зверилницата под статиите там. Дали само споменаването на Светлото ни €-бъдеще се таксува като забит трън в настоящето Официозно 4-Буквие?