Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 31, 2025, 00:04:40

Автор Тема: "В кръчмето на Керпи" (сериал, съспенс и още нещо) - прогноза 2050  (Прочетена 484403 пъти)

Eisblock, Zmeja и 16 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Kerpeden

• Just Member
  • Коментари: 795
    • Профил
Ми кат си цокаш сам кортенския елексир, а на нас щедро лееш шльокавица какво очакваш?
Ба,цокаш! Цокнах мъъънинко  и сетне облизах тапата да не ми се поревне нещо, щото то при мъжете  било по-опасно ,отколкото при бременните булки! Затуй народа е казал : "Дайте му да куса ,момченце е , да му се не повреди нящо играчката!" Ма , убава е пък въджията!!!Кортенката ,де!Обаче за пенсюнерите е опасна като разпасана  ученичка в Морската градина....

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Е,сега я втасахме!!!Само нас не бяха забърквали в такиве диверсии... Български кораб късал оптичните кабели в Балтийско море!!!Ай ,стига ,ве!!То да не излезе ,че и Северния поток ние сме го бастисали!?!Ма като чета  и нашите как мънкат... Абе застани като пич  на мостика ,извади сабята ,тегли им една ,обръщай кораба и се прибирай...котвата ,било веригата било...бе , ний да не сме китайци!? Ма китайците не ги барат, а нас не ни бръснат въобще , дъ ге!!!Нанай Шенген сега!!! Кабели ша късате!!!
https://glasove.com/novini/shefat-na-bmf-vazmozhno-e-korabat-vezhen-da-e-skasal-kabel-v-baltiysko-more-poradi-loshoto-vreme-ne-vyarvam-da-e-sabotazh

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Раздухването на истерията около оптичния кабел ме връща към една друга подобна  история ,свързана  с България. Тази с  нашите медицински сестри в Либия.И не за друго ,а  защото тогавашната министърка на външните работи днес в пространно интервю в БНТ говори същите глупости , които говореше тогава, за това как не трябва да рипаме , ми да не шаваме и да помагаме на следствието,а тогавашният министър председател в интервю за сестрите каза: "Ами , ако наистина са виновни?"Спомнихте ли си! Браво , паметливковци!!!Сега пак един директор смята ,че може да сме виновни защото било имало буря истанала авария. Ако инцидентът е резултат от силна буря ,повреда в котвеното устройство  какво да направят моряците ни и в какво са виновни ,че да ги навеждат веднага...Онази патка Бербок  смята ,че щом е носел руски товар ,значи е диверсия!!! Но да изчакаме ... разбира се без навеждане и гащисъбуване!!! К`во кат` са шведи ,дъ ге!?!?

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 2848
    • Профил
Сега пак един директор смята ,че може да сме виновни защото било имало буря и станала авария.
Участвал съм в комисии по разследване на морски аварии и катастрофи, свързани с междудържавни спорове и претенции.
ЕГати директора! Левандур! Като го чух по телевизията ми идваше да счупя екрана... Но по-важното е, че това интервю го показаха цялото многократно по всички възможни наши телевизионни канали, та ако някой заинтересован от "признанието на вината на българите" случайно го е пропуснал да си го запише и предостави където трябва.

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Но по-важното е, че това интервю го показаха цялото многократно по всички възможни наши телевизионни канали, та ако някой заинтересован от "признанието на вината на българите" случайно го е пропуснал да си го запише и предостави където трябва.
Говорих с мой приятел ,капитан ,врял и кипял с много опит.Неговото становище  е ,че е възможно да се изтърве котвата при силна буря , нито ще е за първи път, нито за последен, да, устройствата за задържане са сигурни ,но това са железа ,които могат и да се счупят,като добавим и  неопитният екипаж(поне такова допускане има).Народа е казал : "В затворена уста муха не влиза!" Трайте си ,бе хора ,мълчете ,изчакайте да се види какво ще излезе, правете си задължителните в такива случаи постъпки , ама не бързайте да се оправдавате. Ще излезе истината , ама ,дето казал Гарабед в един стар виц:"Лошото чувство ще остане!"

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
САЩ са безкрайно интересна страна във сяко отношение и най вече в политиката.Никога не съм бил там е вероятно няма да имам време да отида, освен  ако не се включа в президентската надпревара и дай, Боже бъда избран... O:-)и тогава Тръмп да ме покани -ще ида!!!В добре познатата пословица може да замените "кокошка"  с "Керпеден" само дето ,слава Богу не съм гладен ,но иначе съм цар да сънувам всякакви работи... и мокри сънища , разбира се ,кой не е минал през това... И отново съ  изненадан  за свадата между двама братовчеди  от клана Кенеди. Дали в  страна като САЩ  можем да очакваме  "Война на братовчедите"?На мене не ми остава нищо друго освен да забърсвам инвентара в кръчмата ,да  гоня мухите  и да прикоткам някой ,че много е гадно да пиеш сам... :popcorn:
https://glasove.com/intervyuta/dashteryata-na-dzhon-f-kenedi-kam-senatorite-na-sasht-othvarlete-nominatsiyata-na-bratovched-mi-bob-za-zdraven-ministar-toy-e-nekompetenten-i-zhaden-za-vnimanie-i-vlast#google_vignette

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26268
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Ми, братчедката ваксър, братчеда антиваксър.
То и в нашта рода не е  различно.
Братчедката посланствала в странство, сега трябва да се върне, братчеда пък се издига.
Почти нашенска "идилия".
Което ме кара да мислА че американците и те са ора, макар и на един по-ранен етап - преди да ги е докоснал разума.
 :t0328:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил

Неактивен Banana Joe Maldonado

• Just Member
  • Коментари: 3305
    • Профил
Акшамлар, живо-здраво.
Прикоткан съм. Ей сега грабвам Араратчето и се присъединявам  :t0328:

Много ми ареса тая Кенеди как разпраяше за мишкоизстисквачката на Боби-наркомана и цервикалния рак на момченцата.
Трябвало е да стане писателка, а не да бледнее в бащината слава и сега всички да я подиграват.
*********   ✹    *********

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2429
  • No complain no explain
    • Профил
САЩ са безкрайно интересна страна във сяко отношение и най вече в политиката.Никога не съм бил там е вероятно няма да имам време да отида, освен  ако не се включа в президентската надпревара и дай, Боже бъда избран... O:-)и тогава Тръмп да ме покани -ще ида!!!В добре познатата пословица може да замените "кокошка"  с "Керпеден" само дето ,слава Богу не съм гладен ,но иначе съм цар да сънувам всякакви работи... и мокри сънища , разбира се ,кой не е минал през това... И отново съ  изненадан  за свадата между двама братовчеди  от клана Кенеди. Дали в  страна като САЩ  можем да очакваме  "Война на братовчедите"?На мене не ми остава нищо друго освен да забърсвам инвентара в кръчмата ,да  гоня мухите  и да прикоткам някой ,че много е гадно да пиеш сам... :popcorn:
https://glasove.com/intervyuta/dashteryata-na-dzhon-f-kenedi-kam-senatorite-na-sasht-othvarlete-nominatsiyata-na-bratovched-mi-bob-za-zdraven-ministar-toy-e-nekompetenten-i-zhaden-za-vnimanie-i-vlast#google_vignette

Ами Каролината си има пример, племенницата на Тръмп, Марийка.
И тя плю,плю по бай Дончо, ама не помогна и за да не е капо, написа книга : "Too Much and Never Enough".

Аха да забравя, наздраве  :t0328: