Няма такиви... искам не искам!!! Га ядяхти кифтета - мъльчахте,нали! То аслъ и с пълна уста е неприлично да се говори поначало! Ще речете : Ма , ний ни сми яли кифтета! От` ни сти яли... ми да сти яли , ве ,ко... или вий пасти ,баклави и толумбички с боза и малеби сте набивали. Колко бехме тогава ...една талига хора , една партия майка, текезесето ,метесето,фабриката ,мавзолея, Альоша,Балдуиновата кула, Слънчев бряг и Златни пясъци. Имаше за всички...е, не достигаше понякога ... в смисъл ,че исках две тулумбички,пък ми даваха вафла , ма то не може винаги ,нали така... Ми Нова година като дойде ,ми Девети , Първи май...ми то банани ,мандарини ,портокали... фраш! Три дена ги миришехме ,след това три дена ги близвахме и накрая ги ядяхме като омекнат! Е ,свобода на словото си нямахме... така казват,музика си имахме ... туй,Гюргя Пинджурова , Йовчо Караиванов , Борис Машалов ( Мир и покой на душите им ,свестни хора и артисти, ма така ми дойде сега),демек наред си беше работата... сетне избухна демокрацията ,плъзахме по света и когато китайците разбраха ,че са ядяли гарнитурата, ние открихме демократичното управление, Великото народно събрание,коктейлите и СВОБОДАТА!!! Една от първите прояви на Венци Коня беше да се сбие с некой си на трибуната ...кеф!!!Човекът парламент Гиньо Ганев , бай Йосиф, Петър Берон, Гошо Тъпото и шведската маса, е и Желю Желев , Стефан Савов и жени, да ,бе много жени , ма не като сегашните... една Свободка имаше от Русе...малий, огън!!!Доган , Костов ,Царот...един от друг по- шарени.
"За бога братя ,не купувайте!" Една искаше да бие шамари на Стефан Савов.Не мога да спра спомени ,спомени... не ,не съм бунадисал...е,поне окончателно , но като слушам това ,което се вихри из държавата като дебат за ново правителство ,за чалга , за тикви , за кой кого излъгал и въобще същата боза както в предишните парламенти след 1989г. Едните искат , ма не могат ,други нито могат , нито искат , трети си траят и всички мечтаят за шведската маса , от тия дето може да не се става като дойдат шведите... напротив българската шведска маса е огромна и се разтяга накъдето си иска, и досега паднал под масата не е намиран. Пълзят ,хапят , драскат ,ближат , целуват, галят ,но... да са там отгоре, при келепиря. Не , бе , не ,не са всички лоши ,има и добри сред тях , то гюбре без бисери няма.Ние малко се разгевезихме... мъж искам - сега го искам.Този чалгар що не искал да прави правителство... ми на кого да се опре? На Мая , на Христо , на Боко ,на Корнелия или на Доган... ама те щели да му помагатл Вие луди ли сте,бре!Ми нека тогава Корнелия да си направи правителство на малцинството като е толкоз отворена и другите да я подкрепят... като сестра Каквабеше от "Параграф 22" , дето Нейтли я подкрепяше по време на визитация...ако се сещате. Та накрая искам да кажа, че не е да не сме били в такава ситуация ,ми като дойдат предсрочните избори хубай да се мисли, макар ,че туй е абсолютно непроизводителен процес