Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 12, 2025, 06:32:54

Автор Тема: "В кръчмето на Керпи" (сериал, съспенс и още нещо) - прогноза 2050  (Прочетена 511821 пъти)

0 Потребители и 18 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kerpeden

• Just Member
  • Коментари: 822
    • Профил
Мене пък кат` ми са дигне кръвното ми се  напъват чакрите и ме избива на хайку!
ЧЕРЕШИ
Качих се на черешата!
Череши да похапна.
Изскърца клон.!
Е,хапнах ,мамка му!

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил

Quote (selected)
Бойкотът работел ,братя!!! Няма лабаво!!! Докат` не ми дигнат пенцията като германската няма да им стъпа у веригите!Ш`ма цакат те мене с испанско свинско!!!
« Последна редакция: Февруари 13, 2025, 23:49:49 от Kerpeden »

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Честит празник, влюбени пияници!!!Любовта и алкохолът понякога  правят така ,щото човек да поиска да е безсмъртен!! Наздраве!!!
O:-) :t0328:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26594
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Да кажа набързо наздраве че трябва да се отчета и в бардака.
Днес много празник, много щастливи моменти.
Да ма извиняват археолозите ( днес им е професионален празник ) ама тях няма да мога да ги уважа. :t0328:
« Последна редакция: Февруари 14, 2025, 18:58:27 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Едно време един родопски войвода(не ме питайте кой ,че вече взех да забравям)  подгонил овчарите щото много палели гората с угарките от цигарите си и ги накарал да ги събират в кратунки та планината  гората и живинките в нея се запазили. Тия дни се случи същото  из Европа,  щото дойде  държавният секретар на Тръмп ,стричи им съкъза на онбашиите и сега усилено дирят кратунки да си прибират празните приказки и запалителните желания ! Ша стане тъй щото у капа ша пръдат и дома ша си го носат ,да си го миришат  за да не развалят въздуха на контнента,дъ ге.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 566
    • Профил
Ша стане тъй щото у капа ша пръдат и дома ша си го носат ,да си го миришат  за да не развалят въздуха на контнента
Рециклиране му е майката!
"Първо беше безалкохолна бира. После надуваеми жени, електринни цигари, искуствен интелект. Накрая ще донесат на гроба ми пластмасови цветя."
[откраднато от Сашо - дир.бг]

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
https://www.youtube.com/watch?v=rm2jVuqR6J0
Днес това добро дете , гордостта на дедо навършва 20г. Да ни е жива и здрава!!!

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Навремето ,при посещението си в ФРГ президентът Роналд  Рейгън   каза: "Г-н Горбачов ,съборете тази стена!!!!" . Имам чувството ,че наближава времето когата днешният президент Доналд Тръмп съвсем сериозно ще се изцепи в Мрежата с поканата:"Г-н Путин, такава Европа не ни е нужна!  Да я променим!!!"

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8344
    • Профил
Г-н Путин, премажете този хомо-бардак !  :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
По-добре заедно да го премажат,защото  няма да иска да обере сам негативите и от такава операция, не да не се е случвало чичо Сам да изхвърля боклук с чужда лопата.Така ,че и славата и миризмата- по равно.Надали баш така ще стане,но  поне е справедливо!Пък и в Русия не случайно  не приемат на "УРа!" такваз дружба,ще гледат да не настъпят същата мотика пак!!!
https://rusvesna.su/news/1740053521
https://rusvesna.su/news/1740048747
« Последна редакция: Февруари 21, 2025, 09:15:34 от Kerpeden »

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: Kerpeden
Цитат на: Nor1
не да не се е случвало чичо Сам да изхвърля боклук с чужда лопата

Точно за това говоря. В ПСВ съсипаха Европа и Русия с войни всеки срещу всеки и цветни революции.
Във ВСВ унищожиха Германия и съсипаха СССР и Изт. Европа с германски ръце.
През 1990-те съсипаха Русия чрез вътр. предатели.
При Байдън пробваха да унищожат Русия с украински ръце.
Що пък при Тръмп да не пробват да унищожат (пак) Европа (евентуално и Китай) с руски.
И Русия също да бъде съсипана, докато го прави.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1849
    • Профил
И Русия също да бъде съсипана, докато го прави.
Ндааа... а послеее... план Маршал ... ооопссс... план товарищ Трамп...
А патките упорито ще повтарят - пааак... пааакк... паааккк...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Патките упорито ще се надяват и ще приказват, че ще стане така.

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Срещата в Белия дом беше като в уестърн. Шерифът и помощник шерифа пипнаха натясно  Зеления  Джо и го направиха на пестил щото уйдисвал на акъла на предишния шериф и тайфата му.Направо се чудя кяк не се сбиха... Неизповедими са пътищата  прерийни...

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
Срещата в Белия дом беше като в уестърн. Шерифът и помощник шерифа пипнаха натясно  Зеления  Джо и го направиха на пестил щото уйдисвал на акъла на предишния шериф и тайфата му.Направо се чудя кяк не се сбиха... Неизповедими са пътищата  прерийни...
Скроиха му "шапка" на Рядкозеления и той клъвнА като шаран - бастун ... сега каквото и да каже Тръмп, американците ще са ок (защото никой не може да говори така на които и да е Президент, както го стори Зе в Оралния Кабинет и то пред всички мисирки)
"Първо беше безалкохолна бира. После надуваеми жени, електринни цигари, искуствен интелект. Накрая ще донесат на гроба ми пластмасови цветя."

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Скроиха му "шапка" на Рядкозеления и той клъвнА като шаран - бастун ... сега каквото и да каже Тръмп, американците ще са ок (защото никой не може да говори така на които и да е Президент, както го стори Зе в Оралния Кабинет и то пред всички мисирки)
На Зеления му остана  последен шанс за пребори европейската свенливост на Урсула и желанието и да кара влака ,  да похвали Макрон че иска да се прави на пич и е започнал да харесва  и Урсул-а. Да имаше светът потури ,бих казал ,че е започнал да ги събува...

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
На Зеления му остана  последен шанс за пребори
Единствения му шанс е да целува, каквото Путин му подаде и после да си гледа кариерата като Директор на културния център в Мухонасранск, Северен Сибир.

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
https://rusvesna.su/news/1740772996

Да ,след този разговор не му остава нищо друго освен да мисли дали да кара към Киев или към Дубай .Лоша работа...

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Сега вече най-добра сделка и за Украйна, и за самия себе си, може да сключи само с Путин.
Предава ключовете на Киев (символично), кодовете на банковите си сметки (несимволично), съгласява се да каже всичко, което знае, и моли за милост. Ще я получи. Дори и закрила ще получи.
Евреин е все пак, може да е нагъл, но генетично умее да се пазари.

Неактивен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4692
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
Лоша работа...

После някой ще каже, че са си подхвъряли граната в самолета.

:i_laughing:

"In any moment of decision the best thing you can do is the right thing,
the next best thing is the wrong thing
and the worst thing you can do is NOTHING!"

Theodore Roosevelt
« Последна редакция: Март 01, 2025, 00:17:10 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
Чувал съм, че в Дубай валяците карали като бесни ... да не му мине един през главата. От това как ще се спомине, ще съдим кой го е настигнал първи.

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Абе тия хора от БНТ са луди.Дачков е тренирал при поразяващата уста на Люба Кулезич, че тази клептоманка ли ще му се опре... Както казваше един приятел : Става феерично!При Любенов!!!

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
"В Белия дом никога не са се случвали по-срамни неща!"
Моника Люински

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: Kerpeden
Quote (selected)
Моника Люински

Зеленски трябваше да прати при Тръмп жена си. Тя щеше да постигне къде-къде по-добри резултати от него.
 :smokin:

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 2970
    • Профил
Моника Люински

Защо ли продължавам да си мисля, че Оралния кабинет все още е в Белия дом? :m1708:

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Защо ли продължавам да си мисля, че Оралния кабинет все още е в Белия дом?
Да , ама най-малкото тогава не е имАло такъв калабалък по време на сеанса. И освен това според мене туй,вчера си беше живо тричане!!!

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил

Неактивен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Божкееееййй,жив да не бях!!! Ама той Миндянския  Аристотел мърдал още!!! И каква радост е  баш на днешния ден да еруптира в мрежата!!!ОБАЧЕ Е ЖЕСТОК,РАЗКАЗВА ИМ ИГРАТА. НАПРАВО МИ ЗАКИПЯ КАФЕТО В ЧАШАТА ПРЕД КОМПА...УЖАС!!!
https://www.facebook.com/reel/1071533904779249

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9459
  • Fuck the EU
    • Профил
Божкееееййй,жив да не бях!!! Ама той Миндянския  Аристотел мърдал още!!! И каква радост е  баш на днешния ден да еруптира в мрежата!!!

Не му придиряйте много, доказано е, че пушенето на ганджа трайно уврежда мозъка.
События разворачиваются большие и разворачиваются стремительно.