Не знам дали е за тук тази тема, но кретените от Майкрософт отново навъртяха поредното си лайно!
Бях до скоро с версия 7.41.101 - най-последната, работеща версия, със стария и много удобен интерфейс.
От вчера нямам вече никакъв шанс. Идиотите са премахнали възможността да се инсталира нищо друго, освен поредното им уродливо недоносче!
Каквото са пипнали тия
все са му ЕПМ!!!
В така наречената "нова" версия" са орязани най-добрите опции от предишните версии.
Почти няма настройки вече.
- При разговор, образът на моята камера се явява отгоре в един кръг - все едно надничаш през ключалка.
- Не можеш вече да водиш няколко разговора едновременно, в отделни прозорци.
- Самият прозорец на програмата не може да се свие повече от това, да не заема 1/5 от екранното ти пространство.
- Зелените точки, показващи хората онлайн са малки и трудно забележими, за сметка на което пък другите опции - в жълто и червено не съществуват повече!
С тези вопли ... искам да попитам по-вещите от мен в компютърните работи - дали има вече някакъв начин да се изхакат тия гадове и да си върна старата, добре работеща версия?
Руснаците са публикували тук-там по нещо, но се още няма подреден някъде алгоритъм и не мога да се ориентирам, а и не знам някои по... така специални сайтове за таквиз, санким, неща!
Та, ако някой като мен, който не е харесал великото майкрософтско достижение и вече се е справил с това, моля да го подели с мен!!!