Касапина, това не беше ли твоя ник, дето сега си се инкарнирал като kas?
Помня те от преди години, какви ги къдреше за Сирия. Ако си забравил, виж си аргументацията за достоверност:
"Горе съм коментирал какво се случва в момента, като боравя само и изключително с факти. Долко внимателно го следя е друг въпрос, по мое мнение - достатъчно внимателно, за да знам какво точно става на там и накъде отиват нещата. За целта се осведомявам за ситуацията редовно - обикновено по няколко пъти на ден, така, че мисля имам достатъчно знания по темата за да мога да я обсъждам и коментирам компетентно."
Времето опроверга познанията ти и коментарите ти за сирийския конфликт. Както и приказките на Обама относно Асад ...
Що ли ми се струва, че реагираш сега като прекупен агент? Да не подпираш оня детогоняма.
Ако внимателно разглеждаше и разбираше линковете, дето цитираш, трябваше да откриеш ОЧЕВАДНО противоречие в мястото на падане на самолета – в поле / върху сграда. Да не говорим, че паднал изтребител няма такъв футпринт. Дано знаеш, какво е фут принт, защото както демострираш слаба теоретична подготовка, същата ти е и езиковата. Имам усещането, че вероятно може и да не си служил войник. А, я сподели какъв служи ако ДА!