Не мисля, че ще се решат. Поизостанали са в комуникациите доста.
Вярно че живеете в изолиран свят, но в случая изостаналите сте само вие.
Да припомня думите на Обама пред Сената, когато по време на вторият му мандат се дискутира да се вземе решение за война с Русия. Тогава негово вице беше Х.Клинтън, и това трябва да се уточни. И ако 2016та година Х.Клинтън беше станала президент, войната беше неминуема. Но в САЩ има достатъчно разумни сили, които я завряха в петнадесета глуха.
Но да се върна на думите на Обама - Искате да водим война с Русия. Но погледнете нашата армия. От прехвалените ни самолетоносачи само три са на вода, а останалите стоят по доковете за старо желязо. Самолетите ни, боеприпасите ни, са произведство от 70те години и за ръждясали и негодни. Вижте руската армия. Спецназът им е оборудван със всякакви джаджи по хиляди джобчета на облеклото им. Дори и обикновените войници на пост са снабдени с радиовръзка, чиято честота не можем да засечем..
Та кой бил изостанал? Само вие с информацията.
Още преди 10 години се говореше, че Русия разполага със системи, чрез които може да отключи сателитната връзка над цяла Европа. А миналата година демонстрира на света как се отстрелва сателит. Предупреждение, за по игривите. А вие ми говорите ..
Смятате тази забавачка в Украйна за война?
Ако беше война, още на вторият ден Украйна нямаше да я има. Защото Русия щеше да действа по законите на войната.
Сателитите все още се пречкат там, за радост на младият конструктор самолетостроител, но Русия не се занимава детски радости. Русия строи Сармати, Циркони, Ярси, подводни лодки. Точно преди Нова година пусна на вода две. Щото и трябват за Украйна нали?
Тридесет години докато НАТО лежаха на стари лаври и разсипваха армията си, Русия строи нова армия, и конструира нови оръжия. И когато партнерите се събудиха, се оказа че са безвъзвратно закъснели и обеднели.
Защо Русия има космически войски?
Не ли да контролира космическото пространство. И сателитите.
Тръмп започна изграждане на такива в САЩ, но не знам докъде са стигнали. Така че при една война кои сателити ще бъдат отстреляни?