Освен това, с обувките и с прелистването на страниците от страна на Байдън откъде си запозната?! 8)
И като си такъф неверник, последен въпрос в този контекст: Ти и анти-ководистка ли си?!! :goofy-1071:
Аз гледах доста начални картинки как се движи, как говори и как изглежда 78-годишният Байдън. Който значително се подмлади през последните три месеца, да му се ненадяваш. То с тази маска е къде по-лесно.
Освен това съм цинична реалистка. Не съм сигурна какво имаш предвид под "анти-ководистка", но аз няма да си ваксинирам децата с тази ваксина. И двамата са наясно с мнението ми. Те - а и аз с 67-и - сме на възраст, в която годишната грипна вълна все още се преживява що-годе нормално. Ако нямаше истериката по всички медии, нямаше никой да знае, че тазгодишният щам е по-различен. След година, когато всичката тази шумотевица спадне, ще бъде зададен сакралният въпрос: къде са труповете? Онези по улицата, като при черната чума. Защото и преди ковида имаше починали, аз съм сигурна, защото има гробища, свидетелстващи за това. Баща ми почина ненавършил 50 и без ковид. Отнесе го масивен инфаркт. При сегашните условия щяха да го пишат починал от усложнения.
Най-доброто доказателство за момента, че всички тези ковидни страшилки са страшилки, е земетресението в Хърватия. "Препълнените" болници с "преуморените" лекари поеха едновременно стотици пациенти и повечето отърваха най-лошото. Хиляди хора се юрнаха на улиците да помагат в разчистването на съборените сгради - без маски, без облекла за химическа защита, с голи ръце, рамо до рамо. И нищо, пак нямаше планини от трупове.
И още - в Канадско, според добре информирани слухоплетци, продължават операциите по смяна на пола. Е, ако да беше толкова страшно, щеше ли това да продължава тогава, когато раковите операции са под въпрос?!
Включването на главния мозък е адски полезно, но опасно, появяват се гънки, а това е необратимо. И ставаш тихичко цинична реалистка като мен.