Абе на ена стара сливовица съм се насадил, че и по добрата половинка се постара и едни печени чушки с чесън и неккви домати вътре, ама не сурави, тааа не ми се отклонява от основната тема, но се пак!
Членовете, вика Фирмин. На 50% съгласен. !5 годин бях член, каквото и да значи това и на 16-тата, га "наште" решиха да се правят на интересни и не подкрепиха д-р Дертлиев за Президент, а изиграха номера Желю селянина да je, реших, да съм като сърбите ф СИВ, као муде - да участват, ама да не улазят!На чис български - ше лая, ама отстрани!
Та, ясно че членовете са тези дето улазят и вземат решения, но отстрани пък се вижда по добре каква манджа става. Сигурен съм, че ако Фирмин поизстине 2-3 годинки отвън, като наблюдател, друга песен ще запее. Но както и да е - да ,членовете са най напред, след дамите ,моля, първо - уебаната страна! /Да не ми се разсърдят пък ся дамите - образно казано!/
След членовете, симпатизантите, къф им е процента участие, не се наемам да уточнявам, но мисля че и той е гоуем, сигиз-тогиз повече и от членовете, щот йебем ви вътрешнопартийния живот и игрички, квото става - става на избори, а там - там сте по малко!Та мислете повечко и за симпатизантите си. Корнелия, поне засега се опитва да го прави. Поне на мен така ми изглежда. Къф устав нарушава - опраяйте се вие вътрешно и моля, не ни занимавайте с проблемите си, ние, останалите, занимаваме ли ви с нашите?
Трето, освен членове и симпатизанти има и хора, които хей така си мислят /само на избори/- тези ми се видят по малко апаши, от досегашните, ше взема за тях да гласувам!
Тези третите са май най много.
Ха сега, убедете ги тези третите. И то без пари, щото нямате.Или поне трябва да нямате, щото ако ги имате от Бенчо или свинаря - няма да ги има поне тези хора - от третата категория. А тези хорица, от третата категория, разсъждават еднопластово - ами тия се карат в партията си, себе си не могат да оправят, а нас ли?
До тук - мои простички разсъждения, сега обратно към въпроса дето го зададох.
И щом членовете, или симпатизантите, или хорицата от трета категория определят облика на една партия, от бе джанъм се трепете да ме убедите, че:
БСП не е лява партия, щото е пълна с милионери /BTW давал съм списък на милионери до 50 бр. и съм питал - кой от тях е в БСП-мълчание/
Второ, що бре член, след като втората и третата категория държат да няма свинари в БСП и първата която направи нещо по въпроса е Корнелия, та оти тъй беснееш срещу нея? Устава? Ми опраяйте си се там между себе си бре дарагой!Ся усещаш ли предимството на НЕ члена?
Трето!
Кога врага те фали е време да се замислиш.Ако газ пикае - държиш правилната посока.
Тук има ено изключение . Цеццооуу!
Няма засега да казвам защо.
Уф! Стопли се!
Наздраве!