Извинявам се, че пиша отдавна известни и банални неща, които сигурно много пъти са обсъждани, но не мога да мълча. От доста отдавна съм тук, но така и не ми стана ясно защо се допуска принизяване на нивото на форума от широко известната в тесни кръгове особа, използваща обилно емотикони и текстови атрибути. Ясно е, че всекиму е приятно да се сравни с нея и да си каже, че я превъзхожда, но това всъщност е вредно гъделичкане на самочувствието. Каква полза има форумът от нея?
не е това причината. реално не можем да изгоним никого поради тъпота с взлом. нито формално, нито неформално. а и още нещо - ако го направя, поне няколко човека ще скочат в нейна защита - ама защо, ама как така.
а аз, ако трябва да се (с)равнявам с някого, предпочитам да е с човек, който е над мен, а не под мен.
Предлагам техническо решение на въпроса. Ако може да се конфигурира форумът откъм сървъра така, че да не могат да се променят атрибутите на текста (размер, курсив, получер шрифт) и да се използват емотикони, а във форумните правила да се забрани използването само на главни букви в текста, то се надявам, че тя най-сетне ще ни освободи от присъствието си...
и това не е решение, мисля че сам може да се сетиш защо. причината е същата, по която можехме да качваме картинки в стария форум.
иначе мога да махна отметката от wysiwyg редактора и ще остане само чист текст. аз нямам проблем с това, но много други хора ще ревнат и донякъде ще са прави - защо заради един човек да ощетявам останалите.
но мога да я сложа в отделна група, за която група да е махната възможността за използване на визуалния редактор, но пак ще се намерят хора да я защитават. може да се разровиш из техническите и организационни теми, ако имаш време за губене.
за съжаление, тя акцентира на формата, а не на съдържанието на коментарите си, което това дразни много хора от този форум, които поради вроденото си възпитание не го изразяват на глас.