Активираха се пропагандно, когато не успяха с импийчмънта. Винаги имат няколко предварително подготвени варианта. Защо сега не знаем какво ще стане ? Защото и те не знаят - затова.
В Мойта Стройна и Непротиворечива Теория има една странна на пръв поглед отправна точка.
Че Здравите Сатанински Сили (ЗСС) са
абсолютни и доказани психопати.
В този смисъл водещата ми хипотеза, поради липсата на по-стойностни, е доста
парадоксална.
Може да става дума за обикновен
бас.
Когато обяснявам психопатията на ЗСС то
винаги я онагледявам с един филм, който ме впечатли. Аз много рядко гледам филми, предпочитам книги.
Този филм и вие всички сте го гледали - забравих му заглавието, но ще се сетите. Главен герой е РА (Мистър Бийн), който страдаше от някаква болест - да заспива. Та ЗСС ги бяха подбрали все като РА и организираха състезания и залагания - едно от друго по-идиотски.
Дето аха РА да отвори пощенската кутия с 1 млн щд и заспа.
Сетихте ли се? Сетихте се!
Та най-безобидната хипотеза е, че ЗСС имат всичко, което си пожелаят, но се кефят на сатанински изпълнения.
Е, все нещо ще стане, няма да е само до баса - особено ако има награда за победителя.
Доста опростявам, разбира се.
Пусках в началото на корона-истерията и оная притча (освен другите!) - за
40-тях дни - т.е. колко ще продължи карантината. И засега познавам.
40 дневният цикъл на привикванеhttps://www.youtube.com/watch?v=wLbc8AVPbWkТа една от загадките е -
на какво точно ни приучаваха за тия 40 дни, за търпението и свикването - ясно, но има и ред други неща, които сега ме мързи да пиша.