Гарибалдиецо, разбирам позицията ти, но едно общество без темели е къща на пясък. България затова има Гешев, защото темелът е кофти сложен. Нищо лично към Нинова, просто тя персонифицира БСП.
Ной, не твърдя, че трябва да бъдем без темели! Тва би било глупост.
Но от взирането в дървото не се вижда гората.
И още нещо, че да се разберем - "просто тя персонифицира БСП." - това, уважаема Ной, си е НЕГОВ личен проблем, а ако го споделяш - и твой.
Първо, решенията И по устав се вземат от колективния орган - било ИБ, било НС, но бонгич не персонифицира тъпия НС или ИБ с БСП, а персонифицира Нинова.
Още нещо - Нинова, щото просто сега ТЯ Е!
Като дойде някой по читав от Нинова /писал съм го вече/, бонговците ще персонифицират него с БСП и пак по него ще плюят, не по НС или ИБ.
Само че НС или ИБ това е Асол или кой там още от форумците не знам, а и не само - и по мен включително плюе, щото поне засега БСП се оказва с всичките и кусури единствената партия, където решенията се вземат поне до някъде - потвърждават се поне, или се изказват мнения поне..ОТДОЛУ - НАГОРЕ.
ЕЕЕеестествено - с предложения отгоре - така функционира всеки разумен обект, твар, механизъм и проч.!
Не съм си позволявал да плюя по Ристю, въпреки, че и той е бил от другата страна на барикадата, но съм си позволявал да плюя по станищовото, само защото и то се е опитвало да прави същото /може би и несъзнателно - да бъдем снизходителни/
..........
Та така, за мненията на бонго - нищо против това да си ги има, но премълчаването на всяка йезуитщина вече 30 годинки, ни доведе до това дередже и няма да съм аз този, който ще си затвори устата, освен ако Господ не реши друго.
Правя го и не само в сий все още уважаван форум и ще го правя, щото нямам какво да губя.
Дали си мислила за такава опасност - някой, който няма какво да губи?