Вчера Илон Мъск обяви война на Великобритания и нейния премиер, поствайки и репоствайки над 50 туита, посветени на една от най-големите трагедии в Кралството: дългогодишното масово изнасилване на малки бели момиченца от азиатци, предимно от пакистански произход.
Понеже темата е особено мъчителна, накратко за какво става въпрос: Във Великобритания е разкрита огромна педофилска мрежа от пакистанци, насилвали безнаказано стотици хиляди малки момиченца, половината от които под 11 годишна възраст в продължение на повече от 25 години и прикривани от властите „заради страх от обвинения в расизъм“. На стената на Мъск се цитира числото 250 000 (двеста и петдесет хиляди) изнасилени момиченца за 25 години, а в някои британски медии (и депутати) числото е потресаващо – над 1 милион. Градовете, в които са разкрити мрежите са 16: Rochdale, Rotherham, Oxford, Telford, Leeds, Birmingham, Norwich, Burnley, High Wycombe, Leicester, Dewsbury, Middlesbrough, Peterborough, Bristol, Halifax, Newcastle. Няколко от децата са убити. Или с други суми, имаме ужасяваща бройка изнасилени малки момиченца, няколко трупа и позорното мълчание на една гнусна либерална шайка, загрижена за извратените си политкоректни ценности, перверзен мултикултурализъм и цинична толерантност.
Най-потресващото видео: „Когато най-сетне събрах смелост и разказах за изнасилванията, един полицай ме попита дали съм „дала съгласието си за сексуалния акт“. По време на първото ми изнасилване, бях на 5.“
Ако имате сили, четете статиите в Западните медии и идете в профила на Мъск. Днес е постнал историята за сирийски бежанец във Великобритания, за чиято „тежка съдба“ BBC са излъчили трогателен филм, и който днес се оказва, че е изнасилил дете 7 пъти.
Ирини Зикидис