По-по миналата неделя бях в едно село в южните склонове на Родопи. Над Гоце-Делчевската поречие на Места. Прекрасно слънце, топло и пр. и пр. - тишина и спокойствие. Но! Започна едно диво кръстосване на самолети. Зад тях гадни мазни следи. За няколко часа се разстлаха и покриха небето с което слънчевото проникване се намали значително и режещите, студени съставки във въздуха станаха преобладаващи.
Същото в следващите дни над Разложко-Банската котловина. Започват да пръскат в нейното начало и нататък над Пирин в посока юго-изток и северо-запад. Същото забулване на небето.
По съвпадение ми се обади един приятел от Гърция. Пътува често там и аз му споделих какво гледам от прозореца. Бе много изненадан. Каза, че при тях такива след и облачности от тях НЯМА. В общ разговор в следващите дни с местни хора, те споменаха, че в Турция сега също нямало "следи"?!...
Сега седнах да прегледам стари колекции от данни, линкове и снимки за тази проблематика. Попаднах на статия предричаща пландемията например.Още тогава са установили, че се разпръскват медицински аерозоли из въздуха за някакви опити. Отделно са алуминиевите (нано)частици и тези от бариев оксид (или диоксид беше?). С доказани вредни последствия. Опитите започват през 80-те и придружаващи Харп. Приказките за "глобалното затопляне" са с една част и за прикриване на химичните след и пръскането. Нека не забравяме как официално неотдавна, билчо-гейтски прокламираше пръскане с алуминиеви някакви частици, пак за нещо си, свързано с "климата".
Отделно пък, се подсетих, че има хора правещи си Оргонови излъчватели*) за защита на местоживеенето си. В определен кръг около него, всякакви "неща" от тези пръскания се отблъскват. Което разбира се предпазва само дихателните пътища (Мукта !), но извън кръга и хората и земята се заразяват и третират с гадостите. Освен това пък, четох нейде си неотдавна, как "дрогаретата" индифицирвали вече подобни излъчватели и идвали "на гости"...
Може би именно заради тези обстоятелства в "конец-концов", уважавания тук летец-държавник напълно забрави обещанието си в началото на мандат №1 - да разследва за тези Chemtrails и направи нужното. В същност е направено нещо важно: - Напълно едно голямо НИЩО!
-----------
*) Ако някой иска да си направи оргонов излъчвател, имам документация как да стане и бих могъл да я изпратя по мейла. Тук на "лично съобщение" май не може да се праща нещо приложено?