Средно от около 40 г. увеличението на населението поне от страните в ЕС е около 2 млн./год., като това според статистиката е не от имиграция, а от естествен прираст - раждания/умирания.
Дори да приемем всичките умирания от всички видове рак в ЕС годишно, че се дължат на "поливане", то те са около 1.3 млн. души.
Мисълта ми е, че т.н. "сатанисти" или квито са там, ич няма да насмогнат с намаляване на населението - което било и основната им цел според т.н. кемтрейлсъджии.
Без да се приема, че насърчавам "сатанистите", бих искал да изкажа съболезнования на кемтрейлсъджиите, че не им се отваря парашута с тези доводи. Да си измислят други.
Да се ъпдейтват де, иначе излиза, че чаршафът който съм пейстнал е точен.
Ама ти си наистина по-зле отколкото съм си мислил. Баси малоумния сленг "не им се отваря парашута" Ти наистина ли си мислиш, че се радвам за това което показвам в темата, и за данните които изнасям ? И че държа НА ВСЯКА ЦЕНА да предскажа максималната вреда която нанасят ? Ако е така имаш болен мозък. Лекувай се, макар че за мизантропия лек няма.
Занимавах се с по сериозни неща тия дни, отколкото да обръщам внимание на сбъркани хора.
Без да съм сигурен ветеринар ли си, все пак ми дожалява и за добичетата като се сетя, че може да ги лекува такъв. И не защото трябвало да има щастливи кокошки.
Аз му давам статистика, официална, числа и му правя сметка, че няма как неккви дето си мисли че ги е разкрил, да се надяват на това, което пак си мисли, че го е разбрал, той ми се репчи за това дали съм се бил радвал за глупостите които пише и от това вади заключение за болния ми мозък.
Абе ей, ако си хуманитарен, трябва незабавно да ти отнемат правата с това разбиране на прост текст, с тази логика и този начин на разсъждение!
Горките ти пациенти, дано са от некква фауна се пак.
п.с. позволих си този път да запазя цялата фактология на постването, дано след дузина прочитания да стопли.