Не мога да разбера за какво още спорите.
Костя направи каквото можа - още с конституирането на партията си.
А именно - дораздроби т.н. левица в БГ.Която и без това не бе единна.
И още един-два пъти ще направи същото, преди да се утече в канала както Атака.Не им знам краварските медали, но преди да си оди този сегашния - хаитянеца, трябва да го награди с някакъв.
Какъвто намери в касата си там - без значение е. Важен е жеста.
А изпълненията на Костя - да излизаме от НАТО са просто гола кукичка за шарани. Верно, с тази кукичка привлича половината от паството си и тя си му върши работа. За него си. Да изглежда веуик!
Някой представя ли си на практика излизането ни от НАТО?
Не, не за какво ни служи то - то е ясно - за да ни доопоскват да плащаме чертежи и да ни нашокват канчето а мръднем малко встрани.
Първо - кой ще ни остави да свършим тази работа?
Кой?
Ще ни разсипят, краварската империя е доста по мощна от турската по времето на Априлското. Окончателно ще ни довършат, не че много им е останало и сега за довършване, но тогава - наведнъж ше се поднесем като жертвени агнета.
Някой ще ни помогне ли?
Кой - дали един руснак ще тръгне да си жертва живота за такива неблагодарници като нас?
Китаец?
Ако тогава сме имали надежда и са се жертвали достойните българи - себе си и семействата си, с надеждата, че поне ще ни обърнат внимание и може би помогнат /както и става/ сега кой?
Никой!
И за какво тогава се бори Костя?
За собственото си его - вижте ме, какъв патриот съм, елате при мен!
Дори и да си представим за момент, че вълците са овце и съвсем демократично по съответната процедура ще ни пуснат да си тръгнем.
Косово си го спомняте, нали? Колко области като Косово имаме?
Четири? Пет? Шест?
Да, не бройте само Кърджали, Шумен, Разград и Търговище.
А "македонските"? А мамалигарските?
Не, няма да ни напада никой, просто ше ни спретнат сепаратизъм.
И с какво ще противодействаме? С некква армия, дето се събира в пет файтона?
Или умнокраставите ще си разкъсат ризите и с голи гърди тръгнат към единение?
И някои си мислят, че Костя не го разбира това?
Разбира го, но не му е изгодно да го изрече. Изгодно му е да се прави на книжен тигър.
Книжен, ама тигър - има кой да му се връзва.
Ние на картинки и чертежи вярваме.
Та Костя ще потанцува още два-три избора и ще си довърши делото.
Не казвам, че някой го е гепил за макарите - може пък и да си вярва.
Щом доста му вярват, що пък не и той на себе си?
Кво беше онова - "Левичарството - детска болест..."ама дя не влезам в чужди територии.
Ше преживеем и това. Някои поне.
И ако се опитват после да се апят на ено място, че са били заблудени - да не се мъчат, никой не е успял дори и това.
Както и Костя - 50% плюс един...
Ххха!