Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 15, 2026, 14:02:49

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5242033 пъти)

66, lucho, kаily, Imko1, Accipiter и 205 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Shabaan_bin_Robert

• Just Member
  • Коментари: 1625
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22140 -: Днес в 11:57:41 »
Цитат на: Maximus II
Коя или кой е Дара?

Една млада жена, доста закръглена, но с много красиво лице, която се опитват да представят за певица.
 :i_laughing:
Дара? Закръглена? Коя Дара имаш предвид?

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8888
    • Профил
« Отговор #22141 -: Днес в 12:38:27 »
Цитат на: Shabaan_bin_Robert
Дара? Закръглена? Коя Дара имаш предвид?

Същата, за която си мислиш.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12293
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22142 -: Днес в 13:53:46 »
Цитат на: luho Днес в 11:37:18
Затова предлагам да се отделим хората с все още българско самосъзнание в някакъв вид автономия (не на териториален принцип, а на мрежов!), да си вземем левовете от БНБ, докато не са им видяли сметката, и да основем нова Народна Република България!
Подкрепям с едно допълнение - заедно с левовете да си вземем и парите от валутния борд, и двата тона злато, което харизаха на ЕЦБ.
Вчера ми хрумна, че левовете няма да ни ги дадат, но поне да опитаме да ги изкупим. По официалния курс. Е, да, сигурно и да ги продадат няма да искат, но поне да опитаме! Пък ако не щат, можем да използваме все още наличните у населението левове. На първо време ще ги разменяме за храни от село, а после може и за друго да започнат да стават. Ще си направим конституция. Ще се допуска двойно гражданство, поне на първо време. Великобритания била "мрежова държава", казва Боян Чуков. Ами да си създадем и ние такава! Териториално неопределена и безплътна, а всъщност съвсем реална. Да взема да напиша идеята си на "Възраждане", а?