Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 30, 2026, 12:23:01

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5771584 пъти)

Дърт Вейдър, Bacho Кольо, Accipiter и 341 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28990
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22980 -: Днес в 07:15:43 »
Quote (selected)
ПБ пести до последния цент и от детските надбавки
Управляващите за пръв път отстъпват от правилото плащанията за деца да са закръглена сума
...
В момента детските надбавки не са закръглени, защото няма действащ бюджет за годината, а размерът на семейните помощи се посочва именно в него. Така месечната сума за едно дете е 25,57 евро, за две – 56,25 евро, за три – 84,37 евро и т.н. Това е точното превалутиране в евро на старите суми. Вместо да ги закръгли, ПБ директно ги пренася без промяна в новия бюджет. За сравнение, в изтегления проект на ГЕРБ сумите се закръгляха на 26, 57 и 85 евро.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/pb-pesti-posledniya-cent-i-detskite-nadbavki
Трябва да се пести, да се пести трябва.
Центовете за децата водят до разсипия.
Ще се прегледат и пенсиите да не да са закръглени с центове над инфлацията.
Тук има любопитен нюанс, като как ще я броят инфлацията.
Както е и според европските мерки или както е закована от нашите "статистици".
Ще се запушат всички "пробойни" в бюджета без тези за силовите структури, щото те крепят властниците.
« Последна редакция: Днес в 07:21:38 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12798
    • Профил
    • Личен сайт
Re: И сега? …
« Отговор #22981 -: Днес в 10:38:42 »
Харен си беше соца, но беда. Не можеш да го напуснеш. Hotel California!
Писах ти, че двама мои съученици (единият от прогимназията, другият от гимназията) го напуснаха. И аз ако исках, и аз можех. Но и през ум не ми е минавало.
Quote (selected)
Сега като се замисля най-големите диверсанти са били другарите Луканов, Джуров и Младенов. Всичките от Политбюрото. Как са се промъкнали диверсантите там, не ми го побира ума.
Луканов и Младенов като врагове с партиен билет, независимо от заслугите на Карло Луканов. А за Джуров не си прав, просто в решителния момент се огъна, па беше вече и на възраст.