нещо леко и простичко за вечера-филе от бяла риба на фурна....не става дума за сулка, става и с лаврак,, бял амур, жек, капитан, вече забравеният кликач или мерлуза. оригинала е доста сложен и иска много судове, но това е в стил дзен-минимализъм. Вземате права форма за кекс(дулбок паралепипед, не кръглите с "дупка") слагате едното филе с кожата надолу, редите тунки слайтове домат, лук суван или червен, или къфто намерите-става идеално с праз, натрошен дафинов лист, дтугото филе наобратно(ребрата към опашката,) лимон на слайдове да го покрие, парченца масло, по желание шепа скилидки чесън, малко мащерка, настъргвате кашкавал, , пармезан или сулугуни и толкова стар бял хляб отгоре така че плътно да го покрие.мятате в нагорещена фурна дикато отгоре се получи карамелена кора. с орехов сос(да не обяснява основен студен сос с чесън) и някакво вино си е....значи-виното трябва да е добро за да няма цепоглав сутринта и да е пивко..юмако си мислите че с тия съставки сомелиер може да различи Сира от Совиньон блан ,начи сте шибан с сн гооб