Акшамлар, живо-здраво, па съм я
Убеден съм, че кебапчетата по царско време са превъзхождали социалистическите, в същата пропорция като тези от османско време - царските.
Ама преди да стигна до палеозойските трилобити, да благодаря на Кайли за рецептата. Записах си я на важно място с флумастер и отдолу написах "кайли" , да се знае.
Ето че най-после разбрах за какво може да послужи свинската плешка, което иначе си беше чиста мистерия за мен.
Като ме нападне вдъхновението, ще споделя резултата.
Знам, че тук не влазят деца, ама все пак да уточня - ел. скара не се чисти с телена четка, резултатът е плачевен и тъждествен на нова скара.
Сега да попитам за сечението на скарата за дърва/д. въглища. Сиреч - кръгло (гладко или арматура) или квадратно? Плътно или тръбички със сол/пясък/нещо си вътре?
Аз си ползвам аджамийски електриката за кебапчета или пътен знак "Престоя забранен" за други скараджийски/дюнерджийски изделия, ама не отказвам акъл.