Българите в чужбина са бетер от тукашните (80 % обработени бюлетини от чужбина):
"При обработени 72.68% протоколи: "Величие" пред ГЕРБ в чужбина
При обработени 72.68% СИК протоколи от гласуването в чужбина към 8.00 часа тази сутрин "Продължаваме промяната - Демократична България" е първа политическа сила на гласувалите за европейски парламент.
На евровота "Възраждане" получават 6 804 гласа или 18.61%.
Партия "Величие" привлича 3 941 гласа или 10.78% подкрепа от евровота в чужбина
ГЕРБ-СДС са получили гласовете на 3 790 избиратели или 10.37% подкрепа
"Има такъв народ" събира 2 828 гласа или 7.74% от чужбина за евровота"
Къффф точно идиот трябва да си - независимо от "по света и у нас", за да гласуваш за "партия", самонарекла се "Величие"?????!!!!! Българите, живеещи постоянно в чужбина, не трябва да имат право на глас от името на България, съжалявам, давам си сметка, че покрай сухото гори и суровото, но сухото, колкото и в България, де, е в пъти по-малобройно от суровото. Не може някой, на когото домът, работата, доходите, битовите сметки, приятелите са в чужбина, децата му полузнаят или изобщо не знаят български (турчетата, че и второто поколение след 80-те, но не само те, но все пак особено те), да ми решават как аз, децата, внуците, роднините, приятелите да живеем тук. И да ми определят съдбата на държавата ми, войната и мирът, щото за това иде реч.
П.П. Поднасям извинение на колегите форумци, живеещи в чужбина - за нашето поколение (повечето сме +- година-две и за нас тук конкретно) нещата стоят по-различно, но това принципно не решава проблема.