Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 20, 2026, 16:20:28

Автор Тема: "В кръчмето на Керпи" (сериал, съспенс и още нещо) - прогноза 2050  (Прочетена 1259442 пъти)

Accipiter, kаily, Imko1, Eisblock и 154 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8835
    • Профил
Цитат на: керпеден
да ни върнат в орбитата на силните ,независими и развити д-ви

Цитат на: Maximus II
Амин!

А дано, ама надали.
Вече не вярвам, че и на косъм ще се отклони от командите на Вашингтон и Брюксел. Преди 9 г. вярвах.
« Последна редакция: Днес в 11:07:21 от Nor1 »
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3701
    • Профил
На сериен самоубиец НЕ СЕ пречи  :beer_old:
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Активен керпеден

• Jr. Member
  • **
  • Коментари: 58
    • Профил
Quote (selected)
А дано, ама надали.
Вече не вярвам, че и на косъм ще се отклони от командите на Вашингтон и Брюксел. Преди 9 г. вярвах.
Девет години той беше заливан с какво ли не от двете крила на българските политикани  ,проруските и  проевроатлантическите , да речем.Това успя да разклати доверието в него  и вероятно би победил с доста повече проценти , ако не беше така. Изглежда  добрият и полезен за България  водач трябва да бъде балансьор във вътрешната и външна политика... малко като Тато. Да, условията тогава бяха драстично различни ,но това работеше. Днес ,аз лично Радев не го виждам нито като руска подлога , нито като  евроатлантичесски подгъзник...засега. Бих оценил позицията му като пробългарска . Следващите четири години  има да видим дали съм прав.Мисля ,че нашето общество  му дължи известно доверие ,а не да го заставя той сам да го налага ,защото тогава ще е кофти за обществото. Така си мисля , аз дрътият керпеден!!!

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8835
    • Профил
Цитат на: керпеден
Девет години той беше ...

не го виждам нито като руска подлога, нито като евроатлантически подгъзник ... засега

"руска подлога" ?! Де да беше. За тия 9 г. ми клони мн. повече към второто.

Е, ще имаме време да го видим и като премиер. Дано да греша.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.